Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος

Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων Ίκαρος

Φεστιβάλ Ίκαρος 2016: Ευτυχία Μητρίτσα

Δευτέρα 18 Ιουλίου, «Δημοτικό Κινηματοθέατρο ΡΕΞ»,  Αγ. Κήρυκος 

Τρίτη 19 Ιουλίου, «Οινοποιείο Αφιανέ», Πρ. Ηλίας Ραχών

Η Ευτυχία Μητρίτσα ξεκινά ένα ταξίδι μουσικό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, για να μας παρουσιάσει, στην πιο προσωπική της ως τώρα στιγμή, ένα πρόγραμμα – προσωπογραφία.

Έχοντας ήδη πολλές και σημαντικές συνεργασίες και δύο προσωπικά album στη μουσική διαδρομή της – “Σωσίβιο” (σε μουσικές του Κώστα Μπουντούρη) και “Μυστικός Προορισμός” – η Ευτυχία ανεβαίνει δυναμικά με ερμηνευτική ωριμότητα στη σκηνή και μας ξανασυστήνει μοναδικά, αγαπημένα της τραγούδια από την έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Ο Τσιτσάνης, ο Τούντας, ο Χιώτης, ο Μικρούτσικος, ο Ξυδάκης, ο Ανδρέου, ο Σούκας, ο Ζαμπέτας, ο Καλδάρας, ο Χατζιδάκις, ο Ξαρχάκος και πολλοί άλλοι συναντιούνται σε ένα πρόγραμμα με οδηγό τη ζεστή φωνή της και τη συγκινητική, εκφραστική της δύναμη.

Ανάμεσα σε όσα αγαπάει, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως το “Βγάλτο από μέσα σου”, η “Ζωή ακόμα αντέχει”, το “Πηγάδι” κ.α. ενώ δοκιμάζει και καινούρια τραγούδια που θα αποτελέσουν το υλικό της επόμενης δισκογραφικής της εργασίας.

 

Μαζί της επί σκηνής:

Βασίλης Κετεντζόγλου | κλασική κιθάρα

Διονύσης Θεοδώσης | κλαρίνο, πνευστά


Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€, 7€ (Φοιτητικό/Ανέργων)

clockwise

ΧΟΡΗΓΟΙ